TERVETULOA TAKKIIN!

Annas kun tarmokas somelähettiläämme Tarja kertoo sinulle hieman TAKKista eli Tampereen Aikuiskoulutuskeskuksesta. Ja vähän myös itsestään.

Tältä sivulta löydät vaiheittain julkaistavat TAKKi auki -minisarjan videot sekä Tarjan laatiman ammatinvalintatestin, joka ei perustu tutkimuksiin, psykologisiin malleihin tai oikeastaan mihinkään. Mutta sen Tarja tietää, että jos alanvaihto kiinnostelee, niin TAKKista vaihtoehtoja löytyy.

- Jaa vai on TAKKi sulle jo ennestään tuttu ja oot kattonu nää vireokki? No viimesimpiä opiskelumahrollisuuksia et ainakaa tiä!

Koulutukset

- Suunnitteleksää ekaa ammattia vai ooks vaihtamassa jo uurelle alalle? Vai ooks perustamassa omaa virmaa? Lue kuin meirän aikasemmat opiskelijat on suariutunu!

Kokemuksia TAKKista

Tekemällä oppii

TAKKissa et jämähdä pulpettiin – täällä opitaan tekemällä! Valittavanasi on koulutuksia yli 20 eri ammattialalta. Voit opiskella itsellesi kokonaan uuden ammatin tai syventää osaamistasi tietyllä osa-alueella. 

Opiskelemaan voi hakea milloin vain. Hakuja on auki pitkin vuotta ja vapaita opiskelupaikkoja voi kysyä myös hakujen ulkopuolella. 

Opiskelijaksi

”Mää oon hirveen paljon samanlainen kuin TAKK. Mää oon joustava, mää oon tamperelainen - vaikkei ehkä uskois ku mää oon tosi kansainvälinen myös - ja mää sovellun hirveen hyvin yli viiskymppisille… mutta myös nuoremmille.” 

- Tarja, TAKKin somelähettiläs

Tekevälle sattuu

Tekevälle sattuu - nimittäin hyviä asioita! Kuka napataan töihin kesken opintojen, kuka saa uuden ammatin vain parissa kuukaudessa, kuka löytää unelmiensa oppisopimuspaikan... TAKKissa opiskellessa kaikki on mahdollista. 

Kokemuksia TAKKista

"Tiiäkkö me tajutaan, miten vaikeeta se alanvalinta on! Se on just niin vaikeeta! Mutta kyä sää kato pärjäät, ku kuuntelet vaan omaa syräntäs... Tai sitte valitset ensimmäisen koulutuksen, joka TAKKin nettisivuilla tulee vastaan."

- Tarja, TAKKin somelähettiläs

 

Alanvaihtaja

TAKKissa opiskelee vuosittain tuhansia alanvaihtajia. Joku päätyy uusille urille jo kaksikymppisenä, mutta kuudenkympin kynnykselläkin ehtii. Opintoja suunnitellessa aikaisempi osaamisesi ja koulutuksesi otetaan huomioon – opiskelet vain sen, mitä tarvitset.

Ammattialat

 

Löysitkö alan, johon haluaisit tutustua tarkemmin? TAKKissa järjestetään tutustumiskierroksia eri aloille. Katso ajankohtaiset ja ilmoittaudu mukaan!

Tapahtumat

Valaistuminen

Etkö vielä tiedä, mikä sinusta tulee isona? Tee Tarjan ammatinvalintatesti!


Takk.fi